Hoofdstellen

Trots op onze samenwerking

Tess one off Lipica is een samenwerking tussen Tess products en Lipica. In de 20 jaar dat we Tessa kennen zijn we uitgegroeid tot vrienden. We hebben in het verleden elkaar regelmatig geholpen met het opbouwen en ondersteunen van onze eigen bedrijven. Tessa ontworp haar ‘Tess bridles’ en begon met een nieuwe uitdaging in haar leven. Doordat je steeds meer kleuren in de paardenwereld zag komen, meer combinaties en meer vraag naar aparte kleuren, kwamen we op het idee om een samenwerking te beginnen met elkaar om zo een uniek product op de markt te brengen. Niet alleen kleur is een grote rol bij deze hoofdstellen, vooral de pasvorm en de vriendelijkheid om het hoofd van het paard liggen hier centraal.

Onafhankelijke dealers

Let op: dealers werken onafhankelijk van de fabriek. Prijzen en voorwaarden kunnen per dealer of met ons als fabriek iets verschillen. Mocht u van plan zijn bij een dealer laarzen willen laten meten, neem dan contact op met de desbetreffende dealer voor meer informatie.

   TOP

   Speciale openingsdagen

   Soms kunnen wij onze showroom een extra dag voor u openen of kunnen wij de showroom helaas niet openen op de dagen dat u van ons gewend bent. Wij hebben hieronder een overzicht geplaatst zodat u er altijd zeker van bent dat u niet voor niks langskomt.

   Gesloten dagen

   1 april 2024
   8 t/m 10 mei 2024
   20 mei 2024
   22 juli tot en met 18 augustus 2024
   18 en 21 oktober 2024
   23 december 2024 t/m 5 januari 2025

   Aangepaste openingstijden

   Vrijdag 9 februari geopend van 8 tot 12

   vrijdag 29 maart geopend van 8 tot 12

   Donderdag 5 december geen koopavond

   Woensdag middag in 2024 winkel open op afspraak!