Dealers

Verkooppunten altijd dichtbij

Middels het onderstaand zoekformulier kunt u de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt vinden. Onze dealers zijn onafhankelijk, wat betekent dat de dealer uw aanspreekpunt is. Mocht u via een van onze dealers laarzen laten aanmeten? Dan kunt u voor vragen of opmerkingen het beste deze dealer raadplegen.

Wettelijk belangrijk om te weten bij het aanmeten van laarzen via de dealer. U hebt met de fabrikant geen koopovereenkomst gesloten. De fabrikant heeft daardoor geen wettelijke plichten, zoals de verkoper wel heeft. Daarom kan de fabrikant zelf voorwaarden stellen aan een extra garantie. Bijvoorbeeld dat u bij een reparatie het arbeidsloon zelf betaalt. Dat mag. Het is aan te raden om bij problemen/opmerkingen over uw product altijd eerst contact op te nemen met de verkoper. Want hij is degene met wie u de koopovereenkomst gesloten hebt.

Onafhankelijke dealers

Onze dealers werken onafhankelijk van de fabriek. Prijzen en voorwaarden kunnen per dealer of met ons als fabriek iets verschillen. Mocht u van plan zijn bij een dealer laarzen willen laten meten, neem dan contact op met de desbetreffende dealer voor meer informatie.

   TOP

   Speciale openingsdagen

   Soms kunnen wij onze showroom een extra dag voor u openen of kunnen wij de showroom helaas niet openen op de dagen dat u van ons gewend bent. Wij hebben hieronder een overzicht geplaatst zodat u er altijd zeker van bent dat u niet voor niks langskomt.

   Gesloten dagen

   1 april 2024
   8 t/m 10 mei 2024
   20 mei 2024
   22 juli tot en met 18 augustus 2024
   18 en 21 oktober 2024
   23 december 2024 t/m 5 januari 2025

   Aangepaste openingstijden

   Vrijdag 9 februari geopend van 8 tot 12

   vrijdag 29 maart geopend van 8 tot 12

   Donderdag 5 december geen koopavond

   Woensdag middag in 2024 winkel open op afspraak!